Anastassya Savitsky: Stellar Boem

Danstheater meets sciencefiction in een universum tussen dans en poppenspel. “We kwamen helemaal hierheen om de maan te verkennen, maar het belangrijkste is dat we de Aarde ontdekten.” William Anders, astronaut Apollo 8

Locatie

Menen 8930 Waalvest Theaterzaal CC De Steiger

‘Stellar boem’ is een ontdekkingstocht die begint met mensachtige creaturen die de planeet Aarde moeten ontvluchten op zoek naar een andere bewoonbare planeet. Deze ruimtevaarders vechten tegen de zwaartekracht, ontdekken fonkelende planeten en ontmoeten allerlei vreemde wezens. Stellar boem is een avontuurlijke reis door de ruimte. Een dansante fantasie over leven in een andere wereld, maar ook over het leven in het algemeen.

Na succesvolle samenwerkingen met Theater FroeFroe (Josette), MartHa!tentatief (Dinska Bronska) en Dimitri Leue (Kalf!) maakt Anastassya Savitsky haar eerste dansvoorstelling. Ze vond inspiratie bij Sovjet-animatie uit haar kindertijd om een wereld te creëren waarin de poppen gaan dansen en de dansers pop worden. Kortom: danstheater meets sciencefiction in een universum tussen dans en poppenspel.

Kaarten te verkrijgen via www.ccdesteiger.be Tel. 056 51 58 91

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
8.00

Leden Gezinsbond krijgen 2 euro korting op hun gezinsspaarkaart

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.